Art Breda

16 april 2018 12:24
Donderdag 19 April gaat de nieuwe editie van de kunst & antiek beurs Art Breda van start. Op een nieuwe locatie, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto (gratis parkeergelegenheid). De beurs wordt dit jaar gehouden in de nieuwe evenementenhal "Breepark" even buiten Breda. Het Breepark is een nieuw industrie gebied in Breda dichtbij de A27. Afslag Bavel. Na de afslag rechts aanhouden richting Breepark.
Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.Art Breda biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste-eeuws design, Aziatica, art deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

VHOK

De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst in Nederland (Koninklijke VHOK, opgericht in 1911) is de oudste en tevens meest gerenommeerde vereniging van kunsthandelaren in Nederland. De leden zijn ‘de ogen van de kunst- en antiekmarkt’ en streven gezamenlijk naar de hoogste standaarden op het gebied van kennis en ethische normen. Maar liefst 21 leden van de Koninklijke VHOK zijn aanwezig op Art Breda, waarvan zeven binnen het Koninklijke VHOK-paviljoen: Kunsthandel A.H. Bies, Theo Daatselaar Antiquairs, Gude & Meis Antique Clocks, S. van Leeuwen, Mentink & Roest, Simonis & Buunk Kunsthandel en Floris van Wanroij Fine Art. Deze handelaren zijn connaisseurs met veel praktische kennis en inzicht in de waarde en waarde-ontwikkeling van objecten Tijdens de dagelijkse sessies ‘Kunst & Antiek in de Praktijk’ op Art Breda staat het gezamenlijk ontdekken, leren over en begrijpen van kunst centraal. Iedereen kan hier wat van opsteken. Kom voor meer informatie over het programma naar stand 37.

Art Breda
Breepark Breda
Donderdag 19 april t/m zondag 22 april: 11:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 20 april: 11:00 tot 21:00 uur
artbreda.nl

Download voor 2 toegangskaarten
Share |
Dit artikel is nog niet beoordeeld